Thirrje për vullnetarë "Java e Krenarisë 2023"

Çdo vit e më shumë, me rritjen e eventeve që shënojnë Javën e Krenarisë, rritet nevoja për vullnetarë gjatë organizimit dhe mbarëvajtjes së aktiviteteve, veçanërisht për vullnetarë të cilët mund të japin një perspektivë e ti shtojnë vlerë përmbajtësore organizimit të Prishtina Pride!

Bashkohuni me ne