Koncerti i Prishtina Pride

8 qershor

19:00 - 22:00

Biblioteka Kombëtare

Ngjarje tjera

3 qershor

18:00 - 19:00

Hapja zyrtare e Javës së Krenarisë

Hapja zyrtare e Javës së Krenarisë bëhet nën patronimin e Zyrës për Qeverisje të Mirë, të Drejta të Njeriut, Mundësi të Barabarta dhe Kundër Diskriminimit - Zyra e Kryeministrit.    Fjalë rasti: Blert Morina, Drejtor Ekzekutiv...

6 qershor

17:00 - 18:30

Bisedë: Festivalet në Kosovë dhe aspekti i queerness

3 qershor

20:00 - 22:00

Let's Pride | Musical Edition

 Let's Pride | Musical Edition (Part of the Pride Week 2024) Regjisore / Director: Donika Ahmeti Cast: Donika Ahmeti Edon Shileku Zhaneta Xhemajli Valon aka Agatha Bones 20:00 Menza Ramiz Sadiku | No media access! Duke...

4 qershor

10:00 - 13:00

Konferencë: Rrugëtimi drejt gjithëpërfshirjes

7 qershor

21:00 - 02:00

Drag Show