T'DU QASHTU QYSH JE

5 - 10 QERSHOR 2023

JAVA E KRENARISË

Shiko agjendën

Bashkohuni me ne në ngjarjet kryesore

Shiko agjendën

Hapja zyrtare e Javës së Krenarisë 2023

Data

5 qershor

Koha

18:00 - 19:00

Vendi

Ndërtesa e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Shiko Eventin

Eventi “LET’S PRIDE”

Data

5 qershor

Koha

19:00 - 23:00

Vendi

Grand Boutique Hotel, Pejton

Shiko Eventin

Ndriçimi i Kupolave të Bibliotekës Kombëtare të Kosovës me ngjyrat e flamurit të LGBTIQ+

Data

5 qershor

Koha

20:30 - 04:00

Vendi

Biblioteka Kombëtare e Kosovës

Shiko Eventin

Zbulim i Drejtësisë: Dialog për Qasje në Drejtësi për Komunitetet e Ndryshme Gjinor në Kosovë

Data

6 qershor

Koha

10:00 - 13:00

Vendi

Barabar Center, Grand Hotel, Kati IV

Shiko Eventin

Diskutim Queer - Rrëfime personale për Shëndetin Mendor

Data

6 qershor

Koha

13:00 - 14:30

Vendi

Project Space Shtatëmbëdhjetë

Shiko Eventin

Ekspozita “4 muret tona”

Data

6 qershor

Koha

17:00 - 17:00

Vendi

Barabar Center, Grand Hotel, Kati IV

Shiko Eventin

Shfaqja teatrale “Mrena Katër Mureve” nga Adelina Rose

Data

6 qershor

Koha

20:00 - 22:00

Vendi

Teatri Oda

Shiko Eventin

Konferenca: Nga Kriza në Veprim

Data

7 qershor

Koha

10:00 - 14:00

Vendi

Kino Armata

Shiko Eventin

Stand up & Karaoke

Data

7 qershor

Koha

20:00 - 23:00

Vendi

Bubble Queer Pub

Shiko Eventin

Queer GRUp: Ndërthurja - Feminizmi dhe Lëvizja LGBTIQ+

Data

8 qershor

Koha

17:00 - 19:00

Vendi

Bubble Queer Pub

Shiko Eventin

Publikimi i Librit: “woman warmth, woman wrath” nga Uresa Ahmeti

Data

8 qershor

Koha

19:00 - 21:00

Vendi

Bubble Queer Pub

Shiko Eventin

Nata Poetike “Shout it out, Say it Loud”

Data

8 qershor

Koha

20:00 - 22:00

Vendi

Bubble Queer Pub

Shiko Eventin

Aksion Rrugor

Data

9 qershor

Koha

12:00 - 13:00

Vendi

Sheshi “Zahir Pajaziti”

Shiko Eventin

Publikimi i Raportit Rajonal të Sondazhit të Opinionit Publik dhe Diskutim me Aktivistët e Rajonit

Data

9 qershor

Koha

14:00 - 15:30

Vendi

Barabar Center, Grand Hotel, Kati IV

Shiko Eventin

Përurimi i Muralit

Data

9 qershor

Koha

18:00 - 18:30

Vendi

Prishtinë

Shiko Eventin

Drag Show “Soaked in Pride”

Data

9 qershor

Koha

21:00 - 23:59

Vendi

Pallati i Rinisë

Shiko Eventin

Video

Data

10 qershor

Koha

12:00 - 12:30

Vendi

Online

Shiko Eventin

Parada e Krenarisë 2023

Data

10 qershor

Koha

17:00 - 19:00

Vendi

Sheshi "Skënderbeu"

Shiko Eventin

Koncerti i Prishtina Pride “Krejt bashkë!”

Data

10 qershor

Koha

19:00 - 23:00

Vendi

Pllatoja e Pallatit të Rinisë

Shiko Eventin

Bashkohuni me ekipin tonë

Bashkohu

BLERT MORINA EMOCIONON ME FJALIMIN E TIJ NË HAPJEN ZYRTARE TË JAVËS SË KRENARISË

22 04 2024

Sot nis Java e Krenarisë

22 04 2024

THIRRJE: JAVA E KRENARISË PO VJEN, BASHKOHUNI ME NE

22 04 2024

Java e Krenarisë 2017

Në emër të dashurisë

Java e Krenarisë 2018

Në emër të lirisë

Java e Krenarisë 2019

Për kon të rreh zemra

Java e Krenarisë 2020

Po, du

Java e Krenarisë 2021

Bashkë dhe krenarë

Java e Krenarisë 2022

Edhe n'shtet, edhe n'familje

Java e Krenarisë 2023

T'du qashtu qysh je

2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023