Drag Show

7 qershor

21:00 - 02:00

Teatri ODA

🏳️‍🌈 Prishtina Pride edhe kësaj here vjen me një nejë Drag Show për me shpërnda dashni dhe me festu diversitetin mes nesh. Kete here po vijnë Drags nga Belgjika.

Propaganda jane nje kolektiv nga disa drags te cilat po vijne me nda me neve artin e tyre.

Për me e mbushë natën me plot energji do të kujdesen DJ të ndryshëm për nje ambient ku të gjithë do të ndihen të pranuar dhe do të mund të shprehen lirshëm.

🏳️‍🌈 Drags:Propaganda Bxl (Belli, Major Mathilde, Daisy Superbitch)

DJs:
Erleta
MilicX
Rebiswan

Host:
The Brianka

*Eventi do të jetë i mbyllur për media.

Ngjarje tjera

3 qershor

18:00 - 19:00

Hapja zyrtare e Javës së Krenarisë

Hapja zyrtare e Javës së Krenarisë bëhet nën patronimin e Zyrës për Qeverisje të Mirë, të Drejta të Njeriut, Mundësi të Barabarta dhe Kundër Diskriminimit - Zyra e Kryeministrit.   Fjale Mirëseardhje: Habit Hajredini Fjalë...

6 qershor

17:00 - 18:30

Bisedë: Festivalet në Kosovë dhe aspekti i queerness

3 qershor

20:00 - 22:00

Let's Pride | Musical Edition

 Let's Pride | Musical Edition (Part of the Pride Week 2024) Eventi “Let’s Pride” do t'i bashkojë personat LGBTIQ+ dhe të gjithë aleatët në një hapësirë të ngrohtë dhe të rehatshme për të nisur Javën e Krenarisë së bashku dhe duke festuar diversitetin...

4 qershor

10:00 - 13:00

Konferencë: Rrugëtimi drejt gjithëpërfshirjes

 Konferencë: ‘Rrugëtimi drejt gjithëpërfshirjes’ 04/06/2024 10:00 - 13:00 Sirius Hotel Konferenca “Rrugëtimi drejt gjithëpërfshirjes” Konferenca do të përfshijë një prezantim mbi Planin e ri Kombëtar të Veprimit për komunitetet LGBTIQ+....

6 qershor

20:00 - 22:00

Shfaqje Teatrale: Romeo dhe Romeo

 Shfaqje: Romeo & Romeo 06/06/2024 20:00  Muzeu Etnologjik Regjisore: Arlinda Morina - Liki Autore: Uresa Ahmeti * "Romeo & Romeo" është një eksplorim tragjik, por shpresëdhënës i qëndrueshmërisë së dashurisë...